Møte med Aid in Action og Samuel fra Kenya


Fra høyre; Samuel, Anne-Louise, Daniel, Thomas og Siri

Aid in Actions mann i Kenya har vært på plass i Norge i forbindelse med en overrekkelse av pris til Aid in Action. Vi møtte ham og Anne Louise i Oslo denne uken.

Samuel fortalte oss om den siste utviklingen av senteret og vi diskuterte ulike ideer for at senteret selv skal bli bærekraftig og for videre utvikling av senteret. Blant annet skal vi kjøpe inn telt og stoler for utleie virksomhet som visstnok er et veldig sårt trengende tilbud i området. Telt og stoler benyttes i alle store begivenheter i livet som bryllup, begravelser, konferanser etc og det er gode penger å tjene på denne type utleie. Videre skal senteret ha utsalg av blant annet tomater, papaya, kål og egg som produseres på de andre Aid in Action lokasjonene på landsbyen. Samuel skal snarlig oversende reviderte budsjetter og nye tegninger for senteret i tråd med resultatet av disse diskusjonene. Vi gleder oss til å legge ut dette på nettsiden snarlig.

Sammen med dem var også Daniel som er ett av barna fra AC/DC barnesenter, som var det første senteret som ble bygget av Aid in Action i Kenya. Daniel har med støtte fra Aid in Action hatt fokus på skolen, blitt veldig skoleflink og han har nå kommet inn på Universitetet i Kenya. Han er et fantastisk eksempel på hvilke ressurser disse barna har i seg om de bare får muligheten til å utvikle dem. Daniel har også fått mulighet til å jobbe for Aid in Action.
Sist oppdatert 14. juni 2012